ποντίκι υπολογιστή - ΚΟΡΙΟΣ

Smiley face

Παρακολουθητικό διακριτικά κρυμμένο σε ποντίκι υπολογιστή, δουλεύει κανονικά σαν ποντίκι για όλα τα είδη υπολογιστών αλλά είναι και ένας κρυφός κατάσκοπος που ακούει τα πάντα.

Το ποντίκι τροφοδοτείται με ρεύμα από τον υπολογιστή καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, δεν απαιτεί φόρτιση με αποτέλεσμα να έχετε δυνατότητα απεριόριστης παρακολούθησης!

Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ώστε να παρέχει λειτουργία και εκτός σύνδεσης με τον υπολογιστή.

Smiley face

Εισάγετε του μια οποιαδήποτε κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM.

Συνδέστε το σε κάποιο υπολογιστή ή αφήστε το απλά στον χώρο που θέλετε να παρακολουθήσετε, καλέστε το νούμερο της κάρτας SIM που έχετε εισάγει και ακούστε τα πάντα από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Τότε η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα και διακριτικά με την κλήση, χωρίς να ακουστεί κάποιος θόρυβος και χωρίς την εμφάνιση κάποιας ένδειξης.

Το πανίσχυρο μικρόφωνο του συλλαμβάνει καθαρά ακόμα και την πιο απομακρυσμένη ομιλία.

Smiley face

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα διαθέτει πραγματικό μέγεθος ποντικιού για υπολογιστή που το καθιστά αξιόπιστο και υπεράνω υποψίας, και βεβαίως με το αυθεντικό μέγεθος ποντικιού που διαθέτει είναι πρακτικό στην χρήση του.

Smiley face

Οι επιπλέον λειτουργίες που παρέχει το κάνουν ακόμη πιο χρήσιμο:

-Λειτουργία ανίχνευσης ήχου.
Όταν η συσκευή ανιχνεύσει ήχο θα σας ειδοποιήσει. Μπορείτε να το ρυθμίσετε να σας ειδοποιήσει είτε μέσω κλήσης στο κινητό σας για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω του είτε μέσω γραπτού μηνύματος SMS.

-Λειτουργία ανίχνευσης ήχου με συγκεκριμένη ένταση.
Για να αποφύγετε την ειδοποίηση των ασήμαντων ήχων μπορείτε να το ρυθμίσετε να σας ειδοποιεί για ήχους με συγκεκριμένη ένταση.

-Λειτουργία ενημέρωσης επιπέδου μπαταρίας.
Εάν τοποθετήσατε το ποντίκι σε κάποιο χώρο εκτός σύνδεσης με τον υπολογιστή μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να σας ενημερώνει για το υπόλοιπο της μπαταρίας.

Όλες τις παραπάνω λειτουργίες τις ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε και ρυθμίζετε με γραπτό μήνυμα SMS το οποίο στέλνετε από το κινητό σας προς το νούμερο της κάρτας SIM που έχετε εισάγει στο ποντίκι.

Smiley face

Πως εισάγεται την κάρτα SIM στο ποντίκι;
Πανεύκολα!

Απλά ξεβιδώνεται το κάλυμμα του ποντικιού με το κατσαβιδάκι (παρέχεται στην συσκευασία) και εισάγεται την κάρτα SIM στην εσοχή που θα δείτε.

Στο τέλος απλούστατα βιδώνεται το κάλυμμα του ποντικιού και είναι έτοιμο για χρήση.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν προδίδει την λειτουργία και το σκοπό του, ούτε είναι σε θέση να αποκαλύψει το χρήστη του, παρέχοντας σας έτσι πλήρη μυστικότητα.

Smiley face

Με οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά.


Τιμή: 70 € (με ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)
-----------------------------------------------------------------
Για Κύπρο, για χρέωση αποστολής πατήστε ΕΔΩ.